Welkom in huis van de buurt De Schulp!

Vanaf vandaag bent u weer van harte welkom in huis van de buurt De Schulp! Om alles in de goede coronabanen te leiden vragen wij u om van tevoren een afspraak te maken. Wij blijven de hele zomerperiode geopend en we zijn bezig verschillende leuke activiteiten te plannen. De eerst activiteit vindt plaats op woensdag 17 juni. Vanaf 19.15 uur bent u welkom om mee te doen aan de bingoavond. We spelen 5 ronden en er zijn mooie prijzen te winnen. Wilt u bij deze avond aanwezig zijn, bel dan even met 0592 313155 of stuur een mail naar deschulp@home.nl. Er is plaats voor 30 mensen.

Verder bieden we een jeu de boules-arrangement aan, bestaande uit een leuke wedstrijd jeu de boules met daarbij een hapje en een drankje. Ook hiervoor is reserveren noodzakelijk! Zowel de bingoavond als het jeu de boules-arrangement kost € 7.50.

Houd facebook en de website in de gaten, hierop komen zo snel mogelijk andere leuke mogelijkheden te staan die vanuit huis van de buurt De Schulp zijn te ondernemen de komende zomer!

Ook is het terras is open waar u kunt genieten van koffie, thee, fris, eigengemaakt gebak, een tosti. Eventueel met een soepje, een lunch of een lekker ijsje of sorbet.

Wat wilt u nog meer!

Hits: 71